Vanuit Brugge:

 

Via de Baron Ruzettelaan rij je richting Oostkamp. Je blijft de baan altijd maar volgen tot je aan de kerk van Oostkamp komt. Aan de rode lichten vlak voorbij de kerk ga je rechtdoor. Daarna neem je de eerste straat links, de Schooldreef. Op het einde van de straat kom je aan het Beukenpark. De ingang van Parkpop bevindt zich in de Hoogdreef.

 

Via de E40:

 

Neem afrit 9 naar Oostkamp. Op het einde van de afrit ga je naar rechts richting Oostkamp. Aan het rond punt ga je rechtdoor in de Kappellestraat, deze blijf je volgen tot je aan je rechterkant het Beukenpark ziet. De ingang van Parkpop bevindt zich in de Hoogdreef.

 

Via het openbaar vervoer:

 

Brugge is gemakkelijk te bereiken via de trein vanuit alle grote stations. Van aan het station van Brugge neemt u de bus 21 Brugge - Zwevezele - Tielt. Er is elk uur een bus, telkens 26 minuten na het uur. Een half uurtje later stap je af aan de halte Oostkamp Centrum, vlak naast de kerk. Voorbij de kerk neem je links de Stationsstraat en daarna de eerste straat rechts, de Kapellestraat. Het beukenpark is 100 meter verder op je linkerkant.

 

Opgepast als u het openbaar vervoer gebruikt om terug te keren, vertrekt de laatste bus vanuit Oostkamp richting Brugge om 21u36 aan de kerk van Oostkamp en om 19u38 op zondag.